VITÁL BAZÁR – Szép testben szép lélek

VITÁL BAZÁR2017. április 8-9-én, Húsvét előtti hétvégén kerül megrendezésre a VITÁL BAZÁR Győrben, a Duna Center bevásárlóközpont 2600 nm-es fedett kiállítócsarnokában.

A rendezvényről röviden: a tavasz a testi lelki megújulás szimbóluma. Ahogy a természet új köntösbe bújik, úgy vágyunk mi is kívül belül valami egészen másra. Ezért rendezzük meg Győrben, a Duna Centerben a VITÁL BAZÁR-t. Itt minden az egészségről, a harmóniáról és a különleges gasztronómiai élményekről fog szólni. Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy Győrbe egyedülálló módon elhozzunk egy komplex, testet lelket egyaránt feltöltő kiállítást. Legyen valaki húsimádó, vegetáriánus, a hagyományos magyar konyha megszállottja,vagy a biogazdálkodás elkötelezett híve, netán laktóz vagy glutén érzékeny; a meghívott vendégeink, kiállítóink mind arról gondoskodnak, hogy örömét lelje ezen a hétvégén.

Helyszín

A Bazár Győr egyik forgalmas bevásárló központjában, a Duna Center épületében kerül megrendezésre (Győr, Csipkegyári u. 11. www.dunacenter.com), 2600 m2 alapterületen.

Lehetőséget kívánunk biztosítani hazai házi,kézműves, nagy hozzáadott értéket képviselő élelmiszerek: füstöltárúk, sajtok, mézek, szörpök, gyümölcslevek, befőttek, sörök, pálinkák felvonultatására.

Fontosnak tartjuk, hogy a természetes testi és lelki gyógymódok, terápiák is megjelenhessenek a nyilvánosság előtt.

Belépőjegy ára: 500 Ft/fő (120 cm-es magasság alatt ingyenes).

A Bazár területén ingyenes WIFI ál rendelkezésre.

A rendezvényen kitelepült étterem és kávézó várja a vendégeket

Megjelenési lehetőségek, árak, csomagok

Kiállítóink az általunk biztosított SYMA jellegű standokkal jelenhetnek meg az alábbi alapterületeken:

Az ár minden esetben bruttó, és a kiállítás teljes időtartamára vonatkozik!

A stand frontok m-ként növelhetők így minden egyes plusz m, 2nm alapterület növelést jelent. Nagyon praktikus a két utcára nyitott, tehát hátfal nélküli stand. Ez előnyös lehet olyan kiállítóknak, akik párban jönnek hasonló, vagy egymást kiegészítő profillal. Vagy olyan vállalkozás ahol két különálló termékcsoport van de egyben kívánják bemutatni. Ebben a formában egyben kezelhető az árukészlet, kisebb létszámmal, két utcás megjelenéssel.

További megjelenési lehetőségek:

Alpesi faház: füstölt árusoknak ajánlott!- felszereltségében csak a világítást tartalmazza!

Természetesen lehetőség van nagyobb stand kialakítására ill. saját hozott stand felépítésére, de ez külön megállapodás tárgyát képezi.

Kérünk minden kiállítót, hogy áram felvételi igényét előre jelezze, mert a kiállítás ideje alatt már nem lesz lehetőség a teljesítményt növelni!

Az alap ár tartalmazza:

Rendelhető plusz opciók:

További részletek »

Honlap »

 

Vissza: Hírek, események»

 

Nyugat-Dunántúli Biokultúra Egyesület • 9165 Rábcakapi, Fő u. 31. • Tel: +36-30/619-6926 • info@nyugatbio.hu • www.nyugatbio.hu

Bankszámlaszám: 16200010-10047066